GPS is voor ons een positief verhaal. Onze medewerkers op de personeelsadministratie kregen aanzienlijk meer tijd voor andere, belangrijke zaken. Die precieze prestatieberekeningen, kostenallocatie en planning is niet alleen een voordeel voor het management. Ook voor onze werknemers is alles transparanter, duidelijker en eenvoudiger geworden.

vandersanden-testimonial

Na 1 jaar gebruik staan we nog steeds 100% achter onze keuze voor GPS. De implementatie van alle systemen verliep zeer vlot en gestructureerd. De mensen van GPS kennen écht hun vak en bieden een breed inzicht op klantniveau. Bovendien konden we rekenen op een zeer goede begeleiding bij de taken die wij zelf moesten volbrengen.

GPS is een partner met de juiste kennis, ervaring en oplossingen. Hierdoor hebben ze altijd een antwoord voor onze bedrijfsspecifieke vragen. Dankzij de naadloze integratie van tijdregistratie, planning en toegangscontrole besparen we veel tijd. Doordat hun applicaties zeer gebruiksvriendelijk zijn, maakt dat ook onze laag geschoolde medewerkers er vlot mee aan de slag kunnen.