Emprova-Access | Toegangscontrole

 ✔   Verloren badges gemakkelijk blokkeren

 ✔   Online overzicht van alle aanwezigen

 ✔   Ruim aanbod van hardware

 ✔   Beschikbaar on-premise of in de cloud

 ✔   Integratie met tijdregistratie

Gratis demo aanvragen

Of download de brochure >

Uw gebouwen en terreinen zijn geen openbare plaatsen. Een strikt toegangsbeleid is essentieel voor de preventie van diefstallen, de veiligheid van uw personeel en de bescherming van uw bedrijfsgeheimen. Kortom: ú moet de controle hebben over het 'wie, waar en wanneer'.

Met Emprova-Access bepaalt u wie toegang krijgt tot welke zones en op welke uren. Maar er zijn nog méér voordelen. In een noodsituatie weet u precies wie er zich in het gebouw bevindt. Dit maakt een snelle en veilige evacuatie mogelijk. Bovendien hoeft u met dit systeem nooit meer sloten te vervangen. Als u misbruik vaststelt, dan hoeft u alleen de toegangspas van de betreffende persoon te blokkeren.

Ontdek onze on-premise en cloud oplossing.

100% veilig

U verleent enkel toegang aan de personen die er recht op hebben, dit via badge- of biometrische lezers. Onze badgelezers zijn multiformaat en dus in staat om verschillende technologiën te lezen. Hierdoor kunnen uw bestaande badges meestal herbruikt worden. Indien u nog geen badges heeft, dan kan u kiezen voor de sterk beveiligde GPS badges. Verliest uw medewerker zijn badge, dan is deze in de software gemakkelijk te blokkeren. Biometrische lezers tenslotte verlenen toegang op basis van een lichaamskenmerk. De meest bekende technologie is de vingerafdruk maar ook irisscan, gezichtsherkenning en handpalmafdruk behoren tot de mogelijkheden.

GPS Time & security toegangscontrole

Paxton premium partner

Ruimste hardware aanbod

GPS Time & Security werk al meer dan 20 jaar samen met marktleider Paxton als hardware leverancier voor online en offline toegangscontrole. Hierdoor kan u kiezen uit het grootste hardware aanbod van de Benelux en dit steeds aan de scherpste prijs. De oplossingen zijn intuïtief en eenvoudig in gebruik en bovendien perfect geïntegreerd in onze tijdregistratie software voor een centraal beheer.

NIEUW!

Toegangscontrole in de cloud (SaaS)

Toegangscontrole is traditioneel een module die on-premise geïnstalleerd wordt. Maar bij ons kan u ook kiezen voor een oplossing in de cloud. Uniek in de Benelux! Hierdoor bespaart u aanzienlijk in ruimte en onderhoud. Daarnaast betaalt u ook enkel maar licentiekosten op het aantal sites die actief zijn. Aan het systeem zijn verder geen beperkingen meer inzake het aantal deuren, gebruikers en toegangsniveau ’s. Als uw onderneming groeit, dan groeit uw toegangscontrole probleemloos mee. Tenslotte kan u vanop elk apparaat de actuele situatie gaan raadplegen of rapporten aanmaken.

Schema on-premise / Schema cloud (SaaS)

Cloud toegangscontrole

Benieuwd naar onze referenties? Ontdek ze allemaal op de referentiepagina.

Logo Plopsaland
Logo Febelco
Logo Carglass
Logo Aviko
Logo Dela
Logo Stad Genk

On-premise toegangscontrole

Toegangscontrole schema on-premise

Cloud toegangscontrole

Emprova-Access schema cloud

Wij tonen u graag onze oplossingen. Neem daarom via onderstaande opties contact met ons op.