Ons bedrijf

GPS werd meer dan 25 jaar geleden opgericht door Roger Lambie met als doel de meest actuele en performante oplossingen in hard- en software aan te bieden. Wij kozen er vanaf dag één voor om onze klanten een totaalpakket aan te reiken waarin tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en camerabewaking naadloos geïntegreerd zijn. Vanuit het hoofdkwartier in Genk (B.) staan iedere dag meer dan 20 gedreven en hoog opgeleide medewerkers klaar om die doelstellingen waar te maken. Als 100% familiebedrijf doen we dat met de flexibiliteit, efficiëntie en de ethiek die de klanten van ons verwachten. Onze trouwe internationale partners, waaronder grote merknamen, helpen ons om de steile ambities waar te maken. In België en in de rest van Europa.

Onze missie

Wij zijn een dynamische onderneming. Wij bieden digitale strategische HR-oplossingen voor een optimale flexibiliteit in uw arbeidsorganisatie. Wij streven naar marktleiderschap door ons uniek hoogstaand totaalaanbod.

Onze visie

Onze lange termijn strategie voorziet in het beheersen en toepassen van de nieuwste technologie. Via onze GPS-community bevestigen wij onze innovatieve rol, staan we in nauw contact met onze stakeholders en stellen wij de klant centraal! Door de kracht van onze familiale onderneming, flexibiliteit en gedreven mentaliteit ,staan wij garant voor hoge service levels en professionaliteit.

Integratie

De koppeling en integratie van applicaties wordt steeds belangrijker. Dat beseffen we maar al te goed bij GPS. We zorgen voor een naadloze integratie van onze oplossingen met uw bestaande software en hardware. De investeringen die u vroeger hebt gedaan blijven renderen. En u blijft in een vertrouwde omgeving werken, terwijl u toch een enorme efficiencywinst realiseert. Alle technologie die we ontwikkelen is afgestemd op internationale standaarden waarvoor we we een beroep doen op sterke partners.