Greep uit onze referenties

 • Natrajacali

  Natrajacali in Bredene behoort samen met de vestiging in Malle tot de Spaanse multinational Natra, toonaangevend in de vervaardiging van chocolade en cacao derivaten. Het bedrijf is in meer dan 60 landen actief en heeft productievestigingen in België, Frankrijk, Spanje en Canada. In de Belgische sites wordt er momenteel met de GPS-software gewerkt.

  Lees meer
 • Carglass

  Carglass® maakt deel uit van Belron, het grootste bedrijf ter wereld op het gebied van herstellingen en vervanging van voertuigbeglazing. Belron is actief in 35 landen en ondersteunt Carglass met het delen van kennis, know how en ‘best practices’. Elk jaar helpt Carglass via hun 42 service centers en 100 service wagens meer dan 350 000 automobilisten, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

  Lees meer
 • Distrilog group

  Distrilog is het toonvoorbeeld van een snelgroeiend familiebedrijf. De logistieke groep werd opgericht in 1991 en is vandaag uitgegroeid tot een organisatie van ruim 1100 medewerkers. De winnaar van de TrendsTop Gazellenprijs Transport & Logistiek 2015 beschikt over 440 voertuigen en 315.000 m2 warehousing waarmee ze tot de belangrijkste spelers behoren in de transport-en logistieke sector.

  Lees meer