Emprova-Plan | Tijdslotplanning

 ✔   The right man on the right place

 ✔   Online te raadplegen en wijzigen

 ✔   Op dagbasis en op weekbasis

 ✔   Flexibel bij te sturen

 ✔   Actuele saldi dankzij integratie met tijdregistratie

Gratis demo aanvragen

Of download de brochure >

Het correct opstellen van een personeelsplanning is niet evident. Een planner moet namelijk met verschillende factoren rekening houden. Iedere afdeling dient compleet te zijn, rekening houdend met de vaardigheden, saldi en afwezigheden van uw medewerkers.

Met Emprova-tijdslotplanning kan u op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier een complete personeelsplanning opstellen op basis van vrij te kiezen start- en eindtijden. Deze planning is dus niet afhankelijk van een vast uurrooster zoals een roosterplanning. Door een sterke grafische weergave ziet u in één oogopslag of er voldoende medewerkers aanwezig zijn. Dankzij een eenvoudige en logische opbouw is onze tijdslotplanning inzetbaar in elke sector en kan iedereen het elektronisch plannen snel aanleren.

Bespaar uw planners veel tijd en kopzorgen vanaf 95 euro/maand.

 

Online personeelsplanningen maken

De tijdslotplanning is volledig geïntegreerd in de self service waardoor u de planning online kan opmaken en wijzigen. Via het planningsbord kan u zowel op dag als op weekbasis tijdsloten toevoegen of verwijderen, dit voor één of meerdere personen. Daarbij plant u ten opzichte van een theoretisch uurrooster zonder vaste start- en eindtijden. U dient enkel te voldoen aan het totaal aantal uren per week die u getoond worden. De planning bijsturen kan u snel en efficiënt doen door het tijdslot langer of korter te maken. De opgestelde planning kan u tenslotte snel exporteren of afdrukken om uw medewerkers te informeren.

Online personeelsplanning in GPS Emprova

.

Personeelsplanning met integratie tijdregistratie GPS Emprova

Integratie met tijdregistratie

Hiermee stemt u de tijdregistraties van uw medewerkers af ten opzichte van de planning. Dit biedt u een extra controle voor als medewerkers afwijken van de vooropgestelde planning. Gepresteerde overuren bijvoorbeeld kunnen zo vanuit de planning ook goedgekeurd worden.

.

Online te raadplegen

Om uw medewerkers te informeren over hun planning kunnen zij beroep doen op onze app of self service. Hierin is zowel een werkrooster te zien als ook de plaats waar men verwacht wordt te komen werken. Tenslotte zijn ook hun afwezigheden zichtbaar in dezelfde weergave. Uw medewerkers zijn dus altijd goed geïnformeerd.

Personeelsplanning online raadplegen GPS Emprova

.

Online personeelsplanning voor flexibele werkomgevingen GPS Emprova

Gericht op flexibele werkomgevingen

Emprova-tijdslotplanning is in theorie in iedere sector in te zetten. Maar de module richt zich toch vooral op flexibele werkomgevingen zoals de retail, horeca, service desks, kinderdagverblijven,… Deze omgevingen vereisen namelijk vaak situatie gebonden ad hoc wijzigingen waar een planner geen rekening mee kan houden.

.

Benieuwd naar onze referenties? Ontdek ze allemaal op de referentiepagina.

Logo Plopsaland
Logo Febelco
Logo Carglass
Logo Aviko
Logo Dela
Logo Stad Genk

.

Cloud vs. On-premise

Onze workforce management oplossingen voor tijdregistratie, projectregistratie, personeelsplanning en toegangscontrole zijn beschikbaar in de cloud én on-premise. U maakt dus zelf de keuze om maandelijks te huren of éénmalig aan te kopen.

Mix & Match

GPS maakt gebruik van een modulair platform voor de Emprova software. De module tijdregistratie met self service is de basis en hieraan koppelt u zonder problemen de module tijdslotplanning of andere modules zoals onze app, projectregistratie en toegangscontrole.

Wij tonen u graag onze oplossingen. Neem daarom via onderstaande opties contact met ons op.