Emprova-Job | Projectregistratie

 ✔   Registratie van de gespendeerde tijd per project

 ✔   Via smartphone, computer & prikklok

 ✔   Online statusoverzicht

 ✔   Exporteer de data naar een facturatie- of ERP-pakket

 ✔   Voor productiebedrijven en administratieve omgevingen

Gratis demo aanvragen

Of download de brochure >

Moderne medewerkers hebben doorgaans een zeer divers takenpakket. Als leidinggevende wilt u natuurlijk op ieder moment van de dag weten aan welke projecten zij hun kostbare arbeidstijd besteden. Want zonder overzicht, geen efficiëntie.

Emprova-Job is de ideale module voor de urenregistratie per klant, order, activiteit en medewerker. Deze informatie wordt door uw medewerkers zelf makkelijk geregistreerd via de app, de self service, de prikklok of de softclock. Vervolgens kan u de informatie gebruiken voor facturatie of verwerking in een ERP-pakket.

Bespaar uw HR-dienst veel tijd en kopzorgen vanaf 95 euro/maand.

 

Snel werkuren per project registreren

Met Emprova-Job stelt u per medewerker de projecten waaraan men mag werken en de activiteiten die men mag uitvoeren in. Uw medewerkers kunnen vervolgens gemakkelijk via de prikklok, de computer of smartphone hun uren registreren.

Project uren registreren in GPS Emprova

Online overzicht van project uren in GPS Emprova

Online overzicht van alle data

Registraties en zelfs eventuele foutieve boekingen beheert u op een vlotte en gebruiksvriendelijke manier: alle project gerelateerde informatie wordt in één oogopslag verzameld per medewerker én per periode. Aan het order kunnen verschillende statussen worden toegekend. Hierdoor kan het productieproces van het order nauwkeurig opgevolgd worden. 

Export data voor nacalculatie & facturatie

Emprova-Job biedt een uitgebreide keuze aan rapporten. Via meerdere selectiemogelijkheden kan u de lay-out van de rapporten zelf samenstellen met de voor u meest cruciale informatie naar nacalculatie en rendementscontrole toe.

Export data projectregistratie in GPS Emprova

Benieuwd naar onze referenties? Ontdek ze allemaal op de referentiepagina.

Logo Plopsaland
Logo Febelco
Logo Carglass
Logo Aviko
Logo Dela
Logo Stad Genk

Cloud (SaaS) vs. On-premise

Onze workforce management oplossingen voor tijdregistratie, projectregistratie, personeelsplanning en toegangscontrole zijn beschikbaar in de cloud én on-premise. U maakt dus zelf de keuze om maandelijks te huren of éénmalig aan te kopen.

Mix & Match

GPS maakt gebruik van een modulair platform voor de Emprova software. De module tijdregistratie is de basis en hieraan koppelt u zonder problemen de module Projectregistratie of andere modules zoals onze app, self service, personeelsplanning en toegangscontrole.

Wij tonen u graag onze oplossingen. Neem daarom via onderstaande opties contact met ons op.