Tijdregistratie terminals

De Emprova software laat u toe om via verschillende kanalen tijd te registreren. Steeds op maat van uw onderneming en alle medewerkers.

 

1. Prikklok / tikklok / tijdregistratieterminal

GPS heeft een ruim aanbod prikklokken voor tijdregistratie. Dankzij betrouwbare technologie en een robuust design zijn ze een duurzame oplossing voor uw onderneming. Werkuren en pauzes registreren kan makkelijk via een persoonlijke badge of door middel van een vingerafdruk.

Prikklokken Tikklokken Tijdregistratieterminals GPS Time & Security Emprova

.

2. App voor smartphones of tablets (iOS & Android)

Emprova-Mobile is de app voor vlotte online én offline tijdregistraties via je smartphone en tablet. Hiermee registreert u overal in en uit met slechts enkele kliks. Bijkomend voordeel van de app is het vastleggen van de locatie bij elke registratie. Zo heeft u steeds een overzicht van alle werk gerelateerde verplaatsingen van uw medewerkers. Meer info over onze tijdregistratie app

Emprova-Mobile | De app voor tijdregistratie

.

3. Self service via de internetbrowser

Medewerkers die een computer ter beschikking hebben, kunnen ook registreren door middel van de virtuele klok in Emprova-Self Service. Deze is zonder speciale installatie en in iedere internetbrowser te openen. Meer info over de self service

Emprova-Self Service

.

4. Softclock via de internetbrowser

Emprova-Softclock is de oplossing om voordelig uw medewerkers te laten registreren. De module is via elke internetbrowser te gebruiken en heeft alle functionaliteiten van een traditionele prikklok. Eénmaal de softclock geconfigureerd is, kan deze onbeperkt en zonder speciale installatie op elke computer of tablet gebruikt worden.

Emprova-Softclock | Maak van elke pc een prikklok

.

5. Inbellen via telefoon

Met Emprova-Voice gebeurt de aanwezigheidsregistratie via de telefoon. Uw medewerkers bellen in op een telefooncentrale die gekoppeld is aan een voice-computer. Deze computer stuurt vervolgens de registaties door naar Emprova-Time voor de verdere verwerking.

Emprova-Voice werkuren registreren via de telefoon

.

Benieuwd naar onze referenties? Ontdek ze allemaal op de referentiepagina.

Logo Plopsaland
Logo Febelco
Logo Carglass
Logo Aviko
Logo Dela
Logo Stad Genk

Wij tonen u graag onze oplossingen. Neem daarom via onderstaande opties contact met ons op.