Onze missie

GPS gelooft dat werknemers hun kostbare werktijd moeten investeren in het creëren van toegevoegde waarde. Maar al te vaak verliest men tijd door een complexe administratie, een gebrek aan inzicht in data en processen. Daarom ontwikkelen we intuïtieve en krachtige HR software.

Full-service partner voor efficiënte HRM oplossingen

Het uitgebreide aanbod van GPS Time & Security omvat tijdregistratie, personeelsplanning en beveiligingsoplossingen. Hiermee bieden we je een oplossing voor de meeste HRM vraagstukken. Dankzij performante hardware, gebruiksvriendelijke software en een team van gemotiveerde medewerkers kan je ons terug vinden in meer dan 1000 organisaties verspreid over de Benelux.

Geschiedenis

Sinds de oprichting hebben we al tal van hoogtepunten mogen ervaren. En met ons team creëren we er nog elke dag nieuwe.

1989

Pionier in digitale tijdregistratie

De commercialisering van de PC was de start voor digitale tijdregistratie in grote en kleine organisaties.

2000

Employee Self Service – 1ste in de markt

Om efficiënt werknemers in te lichten over hun prestaties, afwezigheden en planning ontwikkelden we een webapplicatie waar iedere medewerker toegang tot heeft. Naast informeren kunnen ook HR processen zoals een verlofaanvraag gedigitaliseerd worden.

2008

Integratie van personeelsplanning

Ons aanbod breidde uit met een gebruiksvriendelijke personeelsplanning oplossing. Dankzij de integratie met tijdregistratie en een uitgebreide controle functie is het mogelijk om snel een correcte personeelsplanning op te stellen.

2016

Android en iOS app – 1ste in de markt

De klassieke PC verliest snel aan terrein en maakt plaats voor tablets en smartphones. Een app is daarom onmisbaar geworden.

GPS tijdregistratie

Teamwerking

Altijd in functie van de klant

GPS streeft naar een optimale klantenbeleving door onze producten, als ook met onze diensten. Om deze doelstelling waar te maken hebben we enkele jaren geleden onze organisatie gekanteld en verschillende operationele teams opgericht. Vandaag telt GPS 40 gedreven en hoog opgeleide medewerkers, verdeelt over 6 teams. Elk team heeft zijn eigen verantwoordelijkheden om zo de algemene doelstelling waar te maken.

Angry Nerds
Dream Team
Il Primo Piano
Mighty Ducks
Road Runners
Techie Tribe
Sumo