Responsible Disclosure

Verantwoorde Openbaarmaking van Beveiligingskwetsbaarheden 

 

Bij GPS nv hechten we grote waarde aan de beveiliging van onze systemen en gegevens. We erkennen echter dat, ondanks onze inspanningen, beveiligingskwetsbaarheden kunnen voorkomen. We moedigen verantwoorde openbaarmaking van dergelijke kwetsbaarheden aan en waarderen de hulp van de beveiligingsgemeenschap bij het verbeteren van de beveiliging van onze systemen. 

Wij vragen: 

  • Als je een beveiligingskwetsbaarheid hebt ontdekt, meld deze dan onmiddellijk aan ons via het e-mailadres [security@admin.gps-time.be]. 
  • Oefen geen activiteiten uit die de integriteit of beschikbaarheid van onze systemen kunnen schaden. Handel te allen tijde in overeenstemming met de wetgeving en respecteer de privacy van onze gebruikers.
  • We streven ernaar om alle meldingen zo snel mogelijk te behandelen. Geef ons redelijke tijd om de gemelde kwetsbaarheid te onderzoeken en op te lossen voordat je deze openbaar maakt.
  • Als je ervoor kiest om de kwetsbaarheid openbaar te maken, wacht dan totdat wij een oplossing hebben geïmplementeerd. Publiceer geen details die de beveiliging van onze systemen kunnen schaden voordat we de kans hebben gehad om de kwestie op te lossen. 

We danken je voor je bijdrage aan de beveiliging van GPS nv. Samen streven we naar een veilige en betrouwbare digitale omgeving voor onze gebruikers.