Urenregistratie

GPS tijdregistratie 01

Wat is urenregistratie?

Emprova in 5 stappen

Urenregistratie brengt inzicht en controle in de werkuren en afwezigheden van uw medewerkers. Daarnaast faciliteert een efficiënte urenregistratie nieuwe werkvormen zoals tijd-voor-tijd of telewerken. En tenslotte vereenvoudigt Emprova urenregistratiesoftware tal van processen voor een efficiënte personeelsadministratie.

De voordelen van urenregistratie

De objectieve registratie van werkuren en afwezigheden is zeer eenvoudig met Emprova en biedt uw organisatie tal van voordelen.

Opvolging & controle

De werktijd van medewerkers is kostbaar. Het is dus essentieel dat de personeelsdienst steeds de controle heeft over werkuren, overuren, verlofdagen,....

Tijdwinst

Digitale urenregistratie automatiseert tijdrovende en repetitieve processen. De tijd die u hiermee wint kan u investeren in meer strategische HR taken.

Gemoedsrust

De salarisadministratie van het personeel is een complexe taak. Onze software verkleint de kans op fouten tot het minimum. Zo bent u gerust. Elke maand opnieuw.

Flexibiliteit

De één begint liever vroeg, de ander laat en nog een ander werkt thuis. Met urenregistratie faciliteert u ieders werkregime en behoudt u de controle.

Transparantie

Door inzicht te bieden in de prestaties en afwezigheden vermijdt u elke discussie. WIE en WAT iemand mag zien, dat bepaalt u uiteraard zelf.

Communiceer efficiënt met alle medewerkers

Zonder gedoe

Een complexe administratie is een groot struikelblok binnen organisaties. Het verhindert een vlotte communicatie waardoor eenvoudige processen toch veel tijd in beslag nemen.

Met de Employee en Management Self Service digitaliseert u tal van HR-processen en communiceert u efficiënt met alle medewerkers.

Onze rekenmotor is de krachtigste in de sector

Gedaan met manuele berekeningen

Emprova maakt gebruikt van een potente rekenmotor voor alle prestatieberekeningen. Deze motor kan echter nog voor veel meer ingezet worden.

  • Maaltijdcheques
  • Bradford factor
  • Arbeidsduurvermindering
  • Opleidingsdagen
  • Fietsvergoedingen
  • Maatwerk. Daag ons uit!

Naadloze integraties met de GPS software

Alles onder controle

Naadloze integraties die de administratie vereenvoudigen: Om de administratieve romplomp te vereenvoudigen integreert Emprova tijdregistratie software met tal van externe applicaties. Zo kan u gemakkelijk data importeren en exporteren naar uw sociaal secretariaat, interimkantoor of andere software. Hiervoor zijn er verschillende standaardintegraties en  een API beschikbaar.

Nog niet overtuigd?

Meer dan 1000 bedrijven en 250.000 gebruikers ervaren dagelijks de voordelen van onze intuïtieve en krachtige tijdregistratie software.

Meer informatie aanvragen

Kom alles te weten over onze oplossingen