Urenregistratie

GPS tijdregistratie 01

Wat is urenregistratie?

Emprova in 5 stappen

Urenregistratie brengt inzicht en controle in de werkuren en afwezigheden van uw medewerkers. Daarnaast faciliteert een efficiënte urenregistratie nieuwe werkvormen zoals tijd-voor-tijd of telewerken. En tenslotte vereenvoudigt Emprova urenregistratiesoftware tal van processen voor een efficiënte personeelsadministratie.

Gratis demo Download brochure

De voordelen van urenregistratie

De objectieve registratie van werkuren en afwezigheden is zeer eenvoudig met Emprova en biedt uw organisatie tal van voordelen.

Opvolging & controle

De werktijd van medewerkers is kostbaar. Het is dus essentieel dat de personeelsdienst steeds de controle heeft over werkuren, overuren, verlofdagen,....

Tijdwinst

Digitale urenregistratie automatiseert tijdrovende en repetitieve processen. De tijd die u hiermee wint kan u investeren in meer strategische HR taken.

Gemoedsrust

De salarisadministratie van het personeel is een complexe taak. Onze software verkleint de kans op fouten tot het minimum. Zo bent u gerust. Elke maand opnieuw.

Flexibiliteit

De één begint liever vroeg, de ander laat en nog een ander werkt thuis. Met urenregistratie faciliteert u ieders werkregime en behoudt u de controle.

Transparantie

Door inzicht te bieden in de prestaties en afwezigheden vermijdt u elke discussie. WIE en WAT iemand mag zien, dat bepaalt u uiteraard zelf.

Vereenvoudig HRM-processen en personeelsadministratie

Meer efficiëntie

Een complexe personeelsadministratie is een groot struikelblok binnen organisaties. Het verhindert een vlotte communicatie waardoor eenvoudige processen toch veel tijd in beslag nemen.

Een Employee en Management Self Service zijn standaard in onze tijdregistratie software. Hiermee automatiseer je tal van HRM-processen, vereenvoudig je de personeelsadministratie en communiceer je digitaal met alle medewerkers. Allemaal gericht op meer efficiëntie.

Urenregistratie, de basis voor de salarisadministratie

Foutloos, dus zorgeloos
Prestaties en afwezigheden zijn de basis voor de correcte verloning van je medewerkers. Dankzij tijdregistratie kan je deze data eenvoudig registreren en foutloos verwerken tot essentiële verloningsdata. Deze stuur je vervolgens vanuit onze tijdregistratie software naar je sociaal secretariaat, uiteraard automatisch gekoppeld aan de juiste looncode.
Emprova

Onze rekenmotor is de krachtigste in de sector

Gedaan met manuele berekeningen

Emprova maakt gebruikt van een potente rekenmotor voor alle prestatieberekeningen. Deze motor kan echter nog voor veel meer ingezet worden.

  • Maaltijdcheques
  • Bradford factor
  • Arbeidsduurvermindering
  • Opleidingsdagen
  • Fietsvergoedingen
  • Maatwerk. Daag ons uit!

Naadloze integraties met al je HR partners

Alles onder controle
Om de administratieve rompslomp te vereenvoudigen integreert onze tijdregistratie software met tal van externe applicaties. Zo kan je gemakkelijk data importeren en exporteren naar je salarisverwerker, interimkantoor of andere HR software.
Nog niet overtuigd?

Meer dan 1000 bedrijven en 250.000 gebruikers ervaren dagelijks de voordelen van onze intuïtieve en krachtige tijdregistratie software.

Checklist urenregistratie

Waarmee rekening houden bij de keuze voor de juiste tijdregistratie oplossing?