Alle nieuwsberichten

Culture Champion 2021

Dit jaar mag onze collega Sebastiaan Spee zich de trotse eigenaar van de befaamde “Culture Champion award” noemen. Een welverdiende prijs voor zo een gedreven en goedlachse collega als Sebastiaan.

Culture Champion 2021

Waarvoor staat de Culture Champion Award ?

De Culture Champion Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de collega die het afgelopen jaar onze waarden op een uitzonderlijke manier heeft gedragen. Kortom cultuurkampioenen wekken vertrouwen in bedrijfsmissies en waarden, vieren de successen van hun collega’s en zoeken naar verscheidende manieren om de bedrijfscultuur naar een hoger niveau te tillen.

Waarom reiken we deze prijs uit?

Elke werkgever wil medewerkers die zich thuis voelen bij hun organisatie, want die medewerkers kunnen elke dag weer het beste van zichzelf geven. Die medewerkers voelen zich bevoegd om alles uit kast te halen, risico’s te nemen en hun beste zelf te zijn.

Dat soort diepe verbondenheid ontstaat wanneer een organisatie een cultuur koestert die werknemers helpt zich op één lijn te voelen met het bedrijf, elke dag opnieuw. Daarom willen we deze waarden blijvend onder de aandacht brengen gezien dit net is wat onze organisatie kenmerkt.

Hoe wordt de award toegekend? 

Elk kwartaal wordt er een tevredenheidsenquête onder de medewerkers afgenomen. Daarin mogen ze ook telkens een collega nomineren die de Culture Champion Award verdient. Wie op het einde van het jaar de meeste nominaties in wacht sleept, mag zich dat jaar de Culture Champion van GPS noemen.  

Benieuwd naar de ultieme tips van Sebastiaan? Ontdek het hier

 

 

Meer gerelateerde nieuwsberichten