Alle nieuwsberichten

Nieuwe opleiding | Beveiliging & Verloning in GPS urenregistratie

Ontdek onze nieuwe opleiding en schrijf je snel in.

Nieuwe opleiding | Beveiliging & Verloning in GPS urenregistratie

Steeds vaker zien we dat onze klanten – en diens key users – hun kennis over onze urenregistratie software verder willen uitbreiden. Daardoor moeten ze minder snel beroep doen op onze helpdesk en kunnen ze bijgevolg efficiënter werken met onze urenregistratie.

Ook wij zijn grote voorstander om de kennis van de key users te verhogen zodat men efficiënter kan werken. Daarom geven we al vele jaren de opleidingen Personeelsbeheer en Urenregistratie, hetgeen de basis is voor elke key user. Nu voegen we daar een nieuwe opleiding aan toe: Beveiliging en Verloning.

In het onderdeel Beveiliging ga je aan de slag met de beveiligingsprofielen uit ons urenregistratiesysteem. Je leert er profielen aanmaken of aanpassen op maat van je eigen organisatie, ongeacht de grootte en complexiteit. Nadien komt het onderdeel Verloning. Hierin ga je aan de slag met looncodes die je leert creëren en koppelen aan de juiste persoon en/of afwezigheid.

Deze nieuwe opleiding volgt hetzelfde principe als de andere opleidingen. Eerst krijg je van ons een theoretische basis. Zodat je nadien zelf aan de slag kan op een persoonlijke testomgeving. Ook bij deze nieuwe opleiding profiteer je van 30% korting via de KMO-portefeuille.

Ontdek alle opleidingsdata en schrijf je in

Tot binnenkort!