Alle nieuwsberichten

Tous ensemble tegen Corona

Het corona virus is in ons land en verspreidt zich razendsnel onder de bevolking. Het is in ieders belang het virus in te dammen. Zowel individueel als in groep kunnen we hiertoe een steentje bijdragen. Daarom hebben we met GPS enkele maatregelen getroffen zonder daarbij te raken aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Tous ensemble tegen Corona

Wat remote kan, doen we remote

Voor het merendeel van onze activiteiten is onze aanwezigheid bij jou ter plaatse niet vereist. Daarom opteren we ervoor om zo veel mogelijk remote uit te voeren en in contact te staan via telefoon, email en Teams. Zodoende kunnen onze medewerkers van thuis uit werken en is er geen risico op besmetting.

Opleidingen ter plaatse blijven doorgaan, mits maatregelen

Een opleiding, consultancy of interventie bij jou ter plaatse kan gewoon doorgaan. Wel vragen we dat er enkele maatregelen getroffen worden.

  • Social distancing waarbij iedereen minstens 1,5m uit mekaar kan blijven.
  • Onze medewerkers kunnen regelmatig hun handen ontsmetten.
  • De ruimte is voldoende verlucht.
  • Er is geen geval van Corona binnen jouw organisatie.

Opleidingen op GPS blijven doorgaan

Onze opleidingsruimtes zijn ruim waardoor je voldoende afstand kan houden met de andere deelnemers. Daarnaast zijn de ruimtes goed verlucht en worden alle computers grondig gereinigd na iedere opleiding. Tenslotte vragen we aan iedere deelnemer dat die in perfecte gezondheid is. Kortom we doen er alles aan om de kans op besmetting zo laag mogelijk te houden.

 

We monitoren dag op dag de situatie en sturen deze maatregelen bij waar nodig. We vragen jouw begrip en wensen jou tot die tijd het beste en vooral een goede gezondheid!