Automatiseer al je HR-processen

Win tijd terug die je vandaag spendeert aan tal van repetitieve HR-taken

De vakantieplanning opstellen doe je in een handomdraai dankzij onze tijdregistratie. Alle collectieve afwezigheden plan je op het begin van het jaar in. De vrij te kiezen verlofdagen die overblijven, plant iedere werknemer snel zelf in via diens Employee Self Service. Doordat er verlofrechten gekoppeld zijn aan iedere werknemer, kan er bovendien nooit teveel verlof opgenomen worden.

Wanneer één van jouw medewerkers ziek is en daardoor niet kan komen werken, dan dienen er een aantal formaliteiten in orde gebracht te worden. Het proces start bij de ziektemelding. Vervolgens ontvang je een ziektebriefje. En tenslotte dient ook de kalender aangepast te zijn voor een correcte loonadministratie. Onze tijdregistratie automatiseert dit proces volledig. Een mooie tijdsbesparing en vooral een zorg minder voor jou.

Wanneer jouw medewerkers overuren presteren, dan zal de beoordeling vaak door de directe leidinggevende gebeuren via de Manager Self Service. De leidinggevende is namelijk veel beter geschikt dan de HR-afdeling omdat die een beter zicht heeft op de gepresteerde overuren.

Medewerkers die zich houden aan de spelregels van de tijdregistratie, daar is geen controle nodig. Daarom zal ons tijdregistratiesysteem enkel de ’overtreders’ eruit halen op basis van de door jouw geselecteerde filter. Op die manier beheer je zeer tijdsefficiënt jouw werknemers.