Alle nieuwsberichten

Nieuw! Emprova-BackUp

01-04-2022 | Trots stellen we je onze nieuwste module voor: Emprova-BackUp. Deze module is op maat van jouw HR-afdeling en biedt dé oplossing tijdens een onverwachte uitval van jouw huidige Emprova applicatie(s). Emprova Back-Up kan daarnaast ook volledig stand alone gebruikt worden in jouw organisatie. 

Nieuw! Emprova-BackUp

Vier overzichtelijke invulformulieren (prestatie fiche, verlof aanvraag, kalender en meldingsfiche ongeplande afwezigheid) voorzien je van de nodige gegevens voor jouw loonadministratie en personeelsbeheer.

Om de formulieren in te vullen, vind je in de doos kwalitatieve GPS Balpennen met blauwe inkt. Hun ergonomisch design en softgrip behuizing zorgen voor een ultiem schrijfcomfort.

De invulformulieren verzamel je op een efficiënte wijze, zonder continu gestoord te worden dankzij de GPS Postbussen (op aanvraag ook in wit te verkrijgen).

Voor een correcte prestatieberekening leveren we jou tenslotte de GPS Calculator. Uniek in België dankzij de functionaliteit om in uren, minuten en seconden te rekenen. Het heldere display en de grote knoppen van de GPS Calculator zorgen voor een groot gebruiksgemak. Bovendien is het toestel zeer zuinig in batterijgebruik dankzij het ingebouwde zonnepaneel. Kortom een must-have voor jouw HR-afdeling!

De Emprova-BackUp module is vanaf nu te verkrijgen voor slechts 1495 euro*. De eerste 100 klanten krijgen bovendien het GPS Belsignaal Fluitje volledig gratis.

Bestel Emprova-BackUp

 


*prijs exclusief btw en exclusief installatie postbussen